Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری اوکراین معتقد است ناتو با توجه به وضعیت این کشور باید سیستم امنیتی اروپا را بهبود بخشد، ولی معاون وزیر خارجه روسیه گفت که ناتو بدون وجود دشمن خارجی نمی‌تواند وجود داشته باشد و به همین دلیل شیطانی جلوه دادن مسکو برای این ائتلاف ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "ولادیمیر زلنسکی" رئیس جمهوری اوکراین معتقد است که ناتو باید با توجه به روند اوضاع کنونی در این کشور، روی بهبود سیستم امنیتی قاره اروپا کار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی این موضوع را در دیدار با آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل سابق پیمان آتلانتیک شمالی بیان کرد.

به گفته زلنسکی، معماری امنیتی اروپا هنوز با وضعیتی مواجه نشده که اوکراین در حال حاضر در آن قرار گرفته است، که دلیل آن نبود مکانیسم پاسخگویی روشن به تهدیدات بالقوه است. زلنسکی معتقد است با توجه به رویدادهای ژئوپلیتیک کنونی، مسئله نقش ناتو در تضمین امنیت در قاره اروپا بیش از پیش مطرح می‌شود.

رئیس ‌جمهوری اوکراین یادآور شد که با استفاده از مثال «تهاجم نظامی روسیه به اوکراین»، می‌توان تضمین‌های امنیتی مؤثری را ایجاد کرد. راسموسن نیز به نوبه خود گفت که "همه تلاش خود را برای اطمینان از کار موثر در این زمینه به کار خواهد گرفت."

این در حالی است که "الکساندر گروشکو"، معاون وزیر امور خارجه شب گذشته اعلام کرد که پیمان  آتلانتیک شمالی بدون دشمن نمی‌تواند وجود داشته باشد، بنابراین شیطانی جلوه دادن روسیه در این راستا ضروری بود و ساخته و پرداخته شد. به گفته وی، نتایج نشست سران ناتو در مادرید نشان داد که این ائتلاف به طرح‌های امنیتی نظامی دوران جنگ سرد بازگشته است.

گروشکو یادآور شد، ملاک گسترش ناتو این است که این روند باید وضعیت امنیت نظامی ائتلاف و کشورهایی که به آن می‌پیوندند را تقویت و بهبود بخشد، ولی برعکس، گسترش ناتو به این واقعیت انجامیده که امنیت مرزهای کشورهای عضو این سازمان رو به وخامت رفته است.

معاون وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که این کشور اقدامات لازم را انجام داده است، بنابراین، تمام آمادگی‌های نظامی ناتو بی معنا خواهد بود. به عقیده وی، پیوستن احتمالی فنلاند و سوئد به ناتو یکی از غم انگیزترین دوره‌های تکامل امنیت در قاره اروپا است.

این خبر به ‌روزرسانی می‌شود| در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به روز صد و بیست و نهم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

هشدار روسیه درباره به راه اندازی یک مسابقه تسلیحاتی جدید توسط ناتو

الکساندر گروشکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه شب گذشته، جمعه، در یک نشست مباحثاتی در باشگاه بین المللی "والدای" اعلام کرد که پیمان آتلانتیک شمالی مسابقه تسلیحاتی جدیدی را آغاز کرده و چنین روند افزایش ساختارهای نظامی تهاجمی، نیازمند توهم درباره وجود اجباری یک دشمن خارجی است.

وی تاکید کرد که روسیه تصمیمات نشست سران ناتو در مادرید از لحاظ سیاسی و نظامی را ارزیابی کرده و در این راستا اقدامات لازم را انجام داده است، بنابراین، تمام آمادگی‌های نظامی ناتو بی معنا خواهد بود.کرد.

گروشکو گفت: نتایج این اجلاس مورد تجزیه و تحلیل بسیار دقیق قرار خواهد گرفت و تمامی تدابیر لازم که باید 100 درصد منافع مشروع امنیتی و توانایی دفاعی روسیه را تضمین کند، اتخاذ خواهد شد.

معاون وزیر خارجه روسیه افزود، ورود احتمالی فنلاند و سوئد به پیمان آتلانتیک شمالی ممکن است به وخامت اوضاع نظامی در منطقه دریای بالتیک منجر شود. البته توان بالقوه نظامی روسیه این امکان را فراهم کرده که مشکل تضمین امنیت این کشور پس از پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو به روشی قابل اعتماد و ارزان حل و فصل شود.

الکساندر گروشکو تاکید کرد که اکنون روسیه باید با شرایطی دست و پنجه نرم کند که در آن شرایط جدید بالقوه‌ای در امتداد مرزهایش بوجود آمده که واقعا امنیت نظامی این کشور را تهدید می‌کند. وی یادآور شد که چشم انداز پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو یکی از غم انگیزترین دوره‌های تکامل امنیت در قاره اروپا خواهد بود.

معاون وزیر امور خارجه روسیه توضیح داد: "اگر منطق تصمیمات نشست سران مادرید را دنبال کنیم، پس از نهایی شدن این الحاق، ناتو قطعاً مطرح خواهد کرد که بزرگترین آسیب پذیری مرزی این ائتلاف، مرزهای 1300 کیلومتری روسیه و فنلاند است که باید از آن محافظت شود، بنابراین لازم است در آنجا نیروها و تسلیحات مستقر شوند. و همه اینها منجر به وخامت امنیت منطقه می شود، این وضعیت به طور کلی وضعیت امنیتی در شمال اروپا را به طور قابل توجهی پیچیده کرده و امکان همکاری صلح آمیز که اکنون در این بخش بسیار مورد تقاضا است، را محدودخواهد کرد.»

به گفته وی، و این مسئله به طور جدی وضعیت نظامی در منطقه دریای بالتیک را بدتر خواهد کرد که در نتیجه گسترش ناتو، توسعه نظامی قلمرو اعضای جدید از آرام‌ترین منطقه اروپا از لحاظ نظامی، به یک منطقه رویارویی نظامی تبدیل خواهد شد که کاملاً غیرضروری و غیرسازنده است.

واکنش دیپلمات روس به شکایت دیگری از سوی اوکراین علیه مسکو به دادگاه سازمان ملل

دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل صبح امروز، شنبه اعلام کرد که اظهارات دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین درباره شکایت دیگری از سوی کی‌یف به دیوان بین‌المللی دادگستری علیه روسیه ارزش توجه چندان زیادی ندارد.

این دیپلمات بدین ترتیب به سخنان کوله‌با مبنی بر اینکه اوکراین مجدداً علیه روسیه به دادگاه سازمان ملل شکایت کرده، واکنش نشان داد و یادآور شد که، مقامات کی‌یف مسکو را به نقض کنوانسیون جلوگیری از نسل کشی متهم کردند، در حالی که تلاش‌های طرف اوکراینی برای ارائه پرونده مربوطه تنها تمایل آنها به "افکار توهمی" را نشان داده و این اقدامات در وهله نخست به منظور نشان دادن اشتباهات روسیه به افکار عمومی غربی است.

پولیانسکی: حذف روسیه از شورای امنیت  تنها با انحلال این ارگان ممکن است

دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل صبح امروز، شنبه در واکنش به درخواست ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین مبنی بر اخراج  روسیه از شورای امنیت سازمان ملل و مجمع عمومی سازمان ملل، تاکید کرد که حذف روسیه از شورای امنیت سازمان ملل تنها به شرط انحلال این ارگان و ایجاد مجدد آن امکان پذیر خواهد بود.

به عقیده این دیپلمات روس، مهمترین هدف کی‌یف از مطرح کردن چنین مسائلی تنها تلاش برای "تکان دادن" اعضای شورای امنیت سازمان ملل و برانگیختن احساسات آنها و درخواست انجام کاری علیه مسکو بعد از گذشت حدود چهار ماه از آغاز عملیات ویژه است که در حال حاضر از موضوع اوکراین خسته شده‌اند.

نروژ تا پایان سال یک میلیارد یورو به اوکراین اختصاص خواهد داد

یوناس گار استیوره، نخست وزیر نروژ روز جمعه در جریان سفر خود به کی‌یف اعلام کرد که این کشور تا پایان سال جاری میلادی، یک میلیارد یورو به اوکراین اختصاص خواهد داد. وی گفت: «من به اینجا آمدم تا از اوکراین حمایت کنم. نروژ تا پایان سال 2022 یا در اوایل سال 2023 یک میلیارد یورو برای کمک به دولت و رفع نیازهای مردم این کشور اختصاص خواهد داد.»

روز گذشته همچنین مشخص شد که اتحادیه اروپا نیز یک میلیارد یورو کمک مالی به اوکراین اختصاص داده است. این یک کمک مالی کوتاه مدت به دلیل تاخیر در مذاکرات با آلمان در خصوص مقدار بیشتر کمک خواهد بود.

کرملین: پیام زلنسکی برای ولادیمیر پوتین کتبی نبود

دیمیتری پسکوف، سخنگوی مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرد که پیام ولادیمیر زلنسکی، رئیس ‌جمهوری اوکراین که توسط جوکو ویدودو، رئیس‌ جمهوری اندونزی در جریان سفر روز پنجشنبه وی به مسکو، به ولادیمیر پوتین، رئیس‌ جمهوری روسیه تحویل داده شد، مکتوب نبوده و پیامی شفاهی بود.

سخنگوی کرملین در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره جزئیات این پیام گفت: "صحبت بر سر یک پیام مکتوب نبود و فعلاً این تنها چیزی است که می توانم در این خصوص به شما بگویم."

روز پنج‌شنبه ‌پوتین و ویدودو در کرملین با یکدیگر دیدار گفتگو کردند و پس از آن رئیس جمهور اندونزی اعلام کرد که پیام زلنسکی را به همتای روسی خود رسانده است. وی همچنین آمادگی خود برای "ایجاد شرایط گفت وگو بین رهبران روسیه و اوکراین" را اعلام کرد.

ویدودو قبل از سفر به مسکو از کی‌یف بازدید کرده و در آنجا با رئیس جمهوری اوکراین مذاکره کرده بود.

لاوروف: همه رهبران اروپایی، به جز ماکرون، رهبری آمریکا بر اتحادیه اروپا را پذیرفته‌اند

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه در سخنرانی برای دانشجویان و اساتید دانشگاه دولتی بلاروس در مینسک اعلام کرد که جای تاسف دارد تمامی رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا، به استثنای امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، امروزه راضی هستند که ایالات متحده و نه آنها، نقش رهبری در اتحادیه اروپا را ایفا کند.

لاوروف توضیح داد: «پیش از این در اروپا درباره لزوم "تامین استقلال راهبردی اتحادیه اروپا" صحبت شده بود. هنوز هم در این باره صحبت می‌شود، ولی فقط از سوی رئیس جمهور امانوئل ماکرون. و سایر رهبران اروپایی از این وضعیت رضایت دارند که آمریکایی‌ها مسئول همه چیز هستند و همه تصمیماتی که در اتحادیه اروپا گرفته می شود، به طور کلی تحمیل شده توسط واشنگتن است و آنها نقش موثری در آنها ندارند.»

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید تصمیم بگیرد که آیا می خواهد همچنان نوکر واشنگتن باقی بماند یا به منافع خود تکیه خواهد کرد.

لاوروف همچنین یادآور شد که امروزه کشورهای غربی مشغول ساختن پرده آهنین هستند، ولی روسیه حتی در حساس‌ترین دوره های تاریخ، روابط خود را با غرب قطع نکرده و همواره آماده ادامه مذاکرات با آنها بوده و هست.

تحولات روزهای گذشته پیرامون اوکراین را از لینک‌های زیر بخوانید:

تحولات اوکراین|کرملین: امکان پایان درگیری قبل از زمستان وجود دارد/ماکرون پایان قریب‌الوقوع جنگ را رد کردتحولات اوکراین|روسیه 8 دیپلمات یونانی را اخراج کرد/ وعده‌های نشست گروه 7 به اوکراینتحولات اوکراین| حضور پنهان نیروهای ویژه کشورهای ناتو در اوکراین/ پوتین به سفر خارجی می‌رودتحولات اوکراین|روسیه شهر سیورودونتسک را تصرف کرد/ اتحادیه اروپا: روابط با پوتین هرگز عادی نخواهد شدتحولات اوکراین| آمریکا تا پایان جنگ بر روسیه فشار خواهد آورد/ دبیرکل ناتو: پیروزی روسیه برای غرب بسیار گران تمام می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ناتو جنگ روسیه و اوکراین اخبار روسیه ناتو جنگ روسیه و اوکراین اخبار روسیه وزیر امور خارجه روسیه معاون وزیر امور خارجه رئیس جمهوری اوکراین فنلاند و سوئد یک میلیارد یورو تحولات اوکراین آتلانتیک شمالی اتحادیه اروپا یادآور شد شورای امنیت قاره اروپا سازمان ملل تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید شب گذشته در نشست خبری متعارف خود اعلام کرد که دولت ایالات متحده از گزارش‌های رسیده مبنی بر آماده‌سازی سوءقصد به جان ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، نگران شده است. او گفت: «ما این گزارش را دیدیم. مسلماً این خبر باعث نگرانی قابل توجهی شده و مطمئناً خوشحالیم که این سوء قصد خنثی شده است.»

بیشتر بخوانید: آخرین تحولات اوکراین| مخالفت رم با ارسال سلاح دوربرد به کی‌یف

سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران توصیه کرد که در مورد جزییات این موضوع بهتر است با خود مقامات اوکراینی تماس بگیرند، زیرا او نمی‌تواند نظر بیشتری بدهد.

روز گذشته اعلام شد که سرویس‌ امنیت اوکراین از بازداشت دو سرهنگ بلندپایه ارتش خبر داد که به نظر می‌رسد قصد سوء قصد به جان زلنسکی و همچنین رئیس این اداره، واسیلی مالوک، و کریل بودانوف، رئیس اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع اوکراین را داشتند. در بازرسی از خانه سرهنگ بازداشت شده آندری گوک، یک اسلحه کشف شد و متهم دوم، افسری به نام درکاچ، در منطقه سومی بازداشت شد.

در اوایل ماه فوریه، مشخص شد که سرویس امنیت اوکراین بیش از 8 هزار پرونده جنایی خیانت به کشور، از جمله "به دلیل همکاری با روسیه" باز کرده است. به گزارش نشریه انگلیسی گاردین، اوکراینی‌هایی که بر اساس این اتهام محکوم می‌شوند در زندان‌های خاص و جدای از سایر زندانیان نگهداری می‌شوند و کسی از نحوه برخورد با آنها خبر ندارد.

ضمن اینکه در اوکراین حتی برخی افسران سرویس امنیتی نیز خود متهم به خیانت شده و برخی مقامات بلندپایه آن به دستور زلنسکی برکنار شده‌اند.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هشتصد و پنجمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

نخست وزیر اسپانیا وضعیت اوکراین را بحرانی خواند

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پس از مذاکرات تلفنی خود با ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، وضعیت این کشور را بحرانی خواند.

سانچز شب گذشته در صفحه خود در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) در پیامی در این رابطه نوشت: «من همین الان با رئیس جمهور زلنسکی صحبت کردم تا یک بار دیگر حمایت اسپانیا از اوکراین را تا هر زمان که لازم باشد به او اعلام کنم. ما درباره وضعیت بحرانی اوکراین و پیشرفت در اجرای توافقنامه امنیتی بین دو کشور گفتگو کردیم.»

علاوه بر این، نخست وزیر اسپانیا کنفرانس صلح اوکراین که قرار است در ماه ژوئن در سوئیس برگزار شود را مهم ارزیابی کرد.

یک روز قبل از آن مشخص شد که دولت اسپانیا محموله‌ای از موشک‌های مورد نیاز برای سامانه دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین منتقل کرده است. علاوه بر این، مارگاریتا روبلز، وزیر دفاع این کشور، از کشورهای اتحادیه اروپا خواست تا به حمایت از اوکراین ادامه دهند.

مشاور سابق پنتاگون: سربازان اوکراینی در حال فرار از جبهه و تسلیم شدن به روس‌ها هستند

سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا "داگلاس مک‌گرگور" و مشاور سابق رئیس پنتاگون شب گذشته در مصاحبه‌ای فاش کرد که بر اساس اطلاعات رسیده به ایالات متحده، پرسنل نظامی ارتش اوکراین به طور فزاینده‌ای از خط مقدم جبهه فرار کرده و خود را به سربازان روس تسلیم می‌کنند و ممکن است در آینده تعداد این تسلیم‌ها افزایش یابد.

این سرهنگ و کارشناس نظامی گفت: «تعداد زیادی از سربازان اوکراینی یکی از این دو کار را انجام می‌دهند: یا از جنگیدن خودداری کرده و در مقابل روس‌ها عقب‌نشینی می‌کنند یا تسلیم شده و جان خود را نجات می‌دهند».

طبق اطلاعات مک‌گرگور، در صفوف نیروهای مسلح اوکراین مجروحان زیادی وجود دارد که امکان تخلیه آنها از خط مقدم جبهه وجود ندارد. در نتیجه، آنها گزینه نجات و تسلیم شدن به ارتش روسیه را انتخاب می‌کنند، زیرا در این صورت سربازان اوکراینی قادرند زنده بمانند و مراقبت‌های پزشکی لازم را دریافت کنند. او افزود: «من فکر می‌کنم نظامیان اوکراینی این واقعیت را درک می‌کنند و معتقدم که شاهد تسلیم‌های بیشتری در آینده خواهیم بود. زیرا در غیر این صورت نمی توانند از مرگ خود جلوگیری کنند.»

پیش از این دیگر کارشناسان نظامی نیز یادآور شدند که روحیه نظامیان اوکراینی مدت هاست که به دلیل شکست مرتب در میدان جنگ از بین رفته و بر این عقیده هستند که فرماندهان نظامی آنها را رها کرده‌اند تا در جبهه سلاخی شوند.

هشدار زاخارووا درباره دردسر پناهجویان و تسلیحات اوکراینی برای اتحادیه اروپا

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پیش بینی کرد که پناهندگان اوکراینی که تحت تاثیر تبلیغات غربی و سیاست‌های مقامات کی‌یف فلج شده‌اند و همچنین تسلیحاتی که به کی‌یف عرضه شده و بعد از کشورهای اروپایی سر در می‌آورند، "شوخی خونینی" را برای اروپایی‌ها بازی خواهند کرد.

این دیپلمات یادآور شد که آوارگان اوکراینی که به کشورهای ناتو سرازیر شده‌اند عمدتاً دچار نفرت از ملیت‌ها و عدم تحمل ادیان و مذاهب خاص قرار دارند، به همراه سلاح‌های کنترل نشده‌ای است که بازارهای سیاه، از جمله در کشورهای اروپای غربی را پر کرده‌اند، ممکن است شوخی بی رحمانه و خونینی را برای کشورهای میزان خود رقم بزنند.

زاخارووا افزود: وقتی این اتفاق بیفتد، سیاستمداران غربی باید به خاطر داشته باشند که خودشان از شکل‌گیری احساسات افراطی در میان مردم اوکراین و ارسال بی‌رویه سلاح و پول به کی‌یف حمایت می‌کردند.

لوکاشنکو: روس هراسی در میان نخبگان اروپایی به یک روند تبدیل شده است

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس معتقد است که در حال حاضر در میان نخبگان حاکم بر کشورهای اروپایی، روسوفوبیا (روس هراسی) رواج یافته و این مسئله خطرناک است.

او گفت: «نخبگان حاکم بر اروپایی و اربابان آن سوی اقیانوس آنها با عجله در حال ایجاد یک تصویر ترسناک از یک دشمن شرقی خارجی از مسکو هستند که ظاهراً آماده است تا با تانک به برلین حمله کند. رهبران کشورهای غربی در پوشش افسانه دموکراسی، مردم را از طریق فشار و باج خواهی فیلتر کرده و جنگی نیابتی علیه روسیه به راه انداخته و از عواقب این خط مشی اشتباه خود هراسی ندارند.»

واکنش اتحادیه اروپا به تصمیم روسیه در مورد تهدید دانستن F-16 در اوکراین

پیتر استانو، سخنگوی دفتر سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در یک نشست مطبوعاتی در بروکسل اعلام کرد که اتحادیه اروپا هشدار روسیه مبنی بر اینکه جنگنده‌های F-16 انتقال یافته به اوکراین توسط این کشور به عنوان حامل‌های بالقوه تسلیحات هسته‌ای در نظر گرفته خواهد شد، را "غیر مسئولانه" می‌داند.

او گفت: «ما این بیانیه و سایر اظهارات مشابه از سوی مقامات مسکو را کاملاً غیرمسئولانه می دانیم.»

این دیپلمات همچنین یادآور شد که موضوع آماده شدن روسیه برای انجام مانورهای موشکی-هسته‌ای نیز در بروکسل مورد بحث قرار گرفته و به عقیده او، روسیه همچنان "به تشدید بیشتر اوضاع ادامه می‌دهد."

پیش از این، روز دوشنبه وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که اگر جنگنده‌های F-16 ساخت آمریکا در صحنه عملیات نظامی در اوکراین ظاهر شوند، روسیه این هواپیماها را به عنوان حامل بالقوه تسلیحات هسته‌ای در نظر خواهد گرفت.

توجه رسانه‌های غربی به اعلام آمادگی پوتین برای گفتگو با غرب

شبکه خبری آمریکایی CNBC شب گذشته گزارش داد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور آینده روسیه در سخنرانی مراسم تحلیف خود، یادآور شد که مسکو گفتگو با غرب را متوقف نخواهد کرد، ولی تاکید کرد که متحدان خارجی باید "انتخاب خود را انجام دهند."

طبق این گزارش، پوتین بار دیگر تاکید کرد که روسیه آماده تقویت روابط با همه کشورها است، اما گفتگو در مورد "ثبات استراتژیک" "تنها در شرایط مساوی" امکان پذیر است.

روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز نیز به نوبه خود پس از مراسم تحلیف پوتین به "باز بودن روسیه برای گفتگو با غرب" اشاره کرد.

پوتین در جریان سخنرانی خود گفت که نظام دولتی روسیه باید در برابر تهدیدها و چالش‌ها مقاومت کرده و در جهان در حال تغییر کنونی به مسیر توسعه خودکفا و رقباتی خود ادامه دهد. رئیس جمهور همچنین قول داد که به تلاش برای تشکیل نظم جهانی چندقطبی ادامه دهد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229888 برچسب‌ها اوکراین

دیگر خبرها

  • واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی
  • پیام دوباره کیم جونگ اون به ولادیمیر پوتین
  • طرح ترور رئیس جمهور اوکراین توسط روسیه در آستانه مراسم تحلیف پوتین
  • کرملین: پاشینیان با پوتین دیدار می‌کند
  • تبریک بشار اسد به پوتین
  • آخرین تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • تحولات اوکراین| نگرانی کاخ سفید از سوء‌قصد به زلنسکی
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • آخرین تحولات اوکراین| هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست