Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین اللهی، پنجشنبه در حاشیه هفتمین سفر استانی رئیس جمهوری در جلسه شورای اداری شهرستان های لامرد و مهر در سالن معلم شهر لامرد گفت:شعار ما می‌توانیم با مشارکت حداکثری مردم در تزریق واکسیناسیون محقق شد به طوری که در میزان سرعت در دنیا رتبه اول را داریم.

وی افزود: از دی ماه ۹۹ تا تیرماه ۱۴۰۰، پنج میلیون دُز واکسن تزریق شد که این میزان تا به امروز به ۶۸ میلیون دُز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت افزود: کرونا کشور ما را بسیار متأثر کرد و مرگ و میرها را در روز به ۷۰۰ نفر رساند و بسیاری از فعالیت‌ها نیز مختل شد و واکسیناسیون را به عنوان یک راه حل برای پیشگیری از کرونا به خوبی پیش برده‌ایم.

عین اللهی همچنین گفت:‌مردم لامرد و مهر در تمام صحنه‌ها حاضر بودند و وظیفه دولت‌ها به ویژه دولت جدید رفع مشکل مردم است.

وزیر بهداشت ادامه داد: مشکل راه، اشتغال و مسئله مهمتر از آن، مشکل آب با راهکارهایی که وجود دارد و توافقاتی که حاصل شده، رفع خواهد شد.

شهرستان های لامرد و مُهر به ترتیب در فاصله ۳۶۵ و ۳۳۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارند.

برچسب‌ها لامرد سفر استانی وزیر بهداشت فارس پروندهٔ خبری فارس، مقصد هفتمین سفر استانی رییس‌جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لامرد سفر استانی وزیر بهداشت لامرد سفر استانی وزیر بهداشت فارس وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۶۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • روح الامینی: در پیگیری مطالبات مردم با احدی تعارف ندارم
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای نخستین بار در استان اصفهان
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای اولین بار در استان اصفهان
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک