Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان تهران خواستار تعیین تکلیف متهمانی شد که بازداشت‌شان طولانی شده و گفت: باید وضعیت این افراد به صورت ویژه بررسی شود البته لیست متهمانی که قرارشان طولانی شده از زندان گرفته شده تا وضعیت این افراد نیز مشخص و پرونده آن‌ها تعیین تکلیف شود.

به گزارش ایسنا، علی القاصی‌ دادستان عمومی و انقلاب تهران، در ششمین بازدید خود از زندان های استان تهران صبح امروز مورخ ۱٨ شهریورماه سال ۱۴۰۰، به همراه جمعی از مسئولان دادسرا و دادستان‌های مناطق مختلف استان تهران، از زندان رجایی شهر بازدید کرد و از نزدیک در جریان مسائل قضایی زندانیان و مددجویان حاضر در این زندان قرار گرفت و با جمع کثیری از مددجویان زندان رجایی شهر، ملاقات کرد و ضمن استماع مسائل قضایی آن‌ها، دستورات لازم برای رسیدگی به درخواست های مددجویان را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی هفته های گذشته نیز دادستان تهران به همراه هیات قضایی از زندان زنان، زندان قزلحصار، بازداشتگاه اوین، زندان بزرگ تهران و… بازدید کرده بود که این بازدیدها دستاوردهایی را برای مددجویان از جمله مرخصی، آزادی از زندان و… به همراه داشت.

القاصی در ابتدای بازدید خود از زندان رجایی شهر طی سخنانی در جمع هیات قضایی همراه، با تاکید بر این‌که «باید با تمام زندانیان بدون استثنا ملاقات شوند»، گفت: باید وقت کافی برای شنیدن صحبت های زندانیان گذاشته شود و با صبر و حوصله درخواست های زندانیان شنیده و در نهایت تصمیمات کاربردی گرفته شود.

وی به وضعیت ندامتگاه رجایی شهر اشاره کرد و ادامه داد: وضعیت این ندامتگاه نسبت به دیگر ندامتگاه ها کاملا متفاوت است و مرتکبین جرائم خشن و مهم در این مجموعه هستند.

دادستان تهران در ادامه چند موضوع را متذکر شد که یکی از آن‌ها مربوط به پاسخ فوری به استعلامات از شهرستان‌ها بود و ادامه داد: وضعیت زندانی را نمی توان به روز دیگری موکول کرد و باید همان ساعت اولیه پاسخ استعلامات داده شود تا قاضی زندان بتواند تصمیم گیری کند.

وی به برخی از زندانیانی که رد مال دارند، اشاره کرد و گفت: میزان ردمال برخی از این افراد مشخص نیست و برای اینکه در مورد این دسته از زندانیان تصمیم گیری شود باید در صورت امکان در اجرای احکام میزان رد مال مشخص شود در غیر این صورت با دادگاه مکاتبه شود تا فرد تکلیف خودش را بداند.

القاصی با اشاره به این‌که «باید آمار متهمان به روز شود»، ادامه داد: بعضا فرد با همان قرار تامین اولیه به زندان اعزام می شود و کسی هم تا زمانی که بخواهد محکومیت فرد را به زندان اعلام کند موضوع را پیگیری نمی کند در حالی که باید تصمیمات از جمله صدور کیفرخواست به زندان اعلام شود تا مسئولان زندان نسبت به ثبت آن در سیستم اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که «بازدید از ندامتگاه ها مقطعی نیست» خطاب به هیات قضایی همراه، گفت: حضور ما باید موثر باشد و تاکید دارم که برنامه بازدید از زندان ها را به صورت هفتگی یا هر دو هفته یکبار چه فردی و چه جمعی در دستور کار خود داشته باشید و برنامه بازدید را از امروز تا پایان سال تدوین کنید تا یک نظارت مستمر و در عین حال موثر از مجموعه زندان ها داشته باشید.

دادستان تهران خواستار تعیین تکلیف متهمانی شد که بازداشت‌شان طولانی شده و گفت: باید وضعیت این افراد به صورت ویژه بررسی شود البته لیست متهمانی که قرارشان طولانی شده از زندان گرفته شده تا وضعیت این افراد نیز مشخص و پرونده آن‌ها تعیین تکلیف شود.

وی همچنین بر لزوم بررسی وضعیت زندانیانی که خانواده شان در خارج از استان تهران هستند تاکید کرد و افزود: اگر شرایط برای اعزام این زندانی به نزدیک ترین زندان محل اقامت خانواده اش، وجود دارد نسبت به انتقال زندانی اقدام شود.

القاصی به تعیین تکلیف قرارهای تامین محکومان نیز اشاره کرد و گفت: وضعیت قرارهای این افراد نیز باید مشخص شود تا اگر مشمول عفو یا آزادی مشروط قرار گرفتند یا زمینه نهادهای ارفاقی در مورد محکومیت آنها ایجاد شد بتوان از این نهادهای ارفاقی استفاده کرد.

دادستان تهران در بخش پایان سخنان خود تاکید کرد: حضور در بندهای زندان باید برای رفع مشکلات و بررسی درخواست های زندانی باشد نه اینکه جنبه سرکشی و بازدید داشته باشد از این رو باید با نگاه ویژه ای مسائل رسیدگی شود تا خروجی آن مثبت و اثرگذار باشد.

وی همچنین خواستار پیگیری حق و حقوق زندانی در تمامی فرآیندها شد و تاکید کرد: آن دسته از زندانیانی که امکان بررسی درخواست هایشان امروز نبود و نیاز به بررسی در دادسرا داشت حتما درخواست های آنها اخذ و در کمیته ویژه بررسی مسائل زندانیان در دادسرای تهران بررسی و پیگیری تا در کوتاهترین زمان تصمیم گیری شود.

در بازدید امروز 103 نفر از معاونین و سرپرستان نواحی دادسرای تهران و قضات و بازپرسان و دادیاران اجرای احکام، دادستان را همراهی کردند.
در جریان بازدید از ندامتگاه رجایی شهر القاصی با زندانیان امنیتی نیز دیدار چهره به چهره داشت و پس از استماع صحبتهای این دسته از زندانیان درخواست های آنها را اخذ کرد تا بررسی های لازم پیرامون تقاضاهایشان انجام شود.

در دیدار با مددجویان درخواست های آنها اخذ و پیرامون برخی تصمیم گیری و با تمدید یا اعطای مرخصی ٥٣ نفر موافقت شد.

همچنین مقرر شد درخواست های ٨٥ نفر در فرایند صلح و سازش شورای حل اختلاف قرار بگیرد. ١٢ مورد درخواست پابند الکترونیک داشتند که بنا شد در شورای طبقه بندی مطرح شود. علاوه بر این مقرر شد ١٢٥ مورد ازدرخواست ها در کمیته دادستانی بررسی و تصمیم گیری شود.

یکی دیگر از دستاوردهای بازدید دادستان تهران از زندان رجایی شهر آزادی ٩ نفر از محکومانی بود که به دلیل عجز از رد مال به مبلغ ١٨٩ میلیون تومان در زندان بودند که با تامین میزان مبلغ بدهی از محل اعتبارات خیرین همین امروز از زندان آزاد می شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زندان رجایی شهر دادستان تهران زندان رجایی شهر وضعیت این افراد دادستان تهران تعیین تکلیف طولانی شده تصمیم گیری زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۲۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: تعطیلی و یا نیمه‌فعال بودن واحدهای صنعتی یکی از چالش‌های حوزه تولید و اشتغال لرستان محسوب می‌شود، موضوعی که موجب شده بسیاری از فرصت‌های شغلی در این استان از دست برود.

در لرستان واحدهای صنعتی بسیاری وجود دارد که روزگاری در نوع خود از بهترین واحدهای اقتصادی در کشور محسوب می‌شدند، اما طی سال‌های گذشته و اخیر به دلیل برخی مسائل و مشکلات این واحدها دیگر آن پویایی گذشته را ندارند و به طور عمده رو به تعطیلی رفته‌اند.

«پارسیلون» خرم‌آباد که همواره از آن به‌عنوان «زخم کهنه» صنعت لرستان یاد می‌شود، سال‌هاست که تعطیل شده است، مجموعه‌ای که کارگران زیادی در آن مشغول به کار بودند و سهم خوبی در حوزه اشتغال و تولید لرستان بر عهده داشت.

متأسفانه این کارخانه بعد از واگذاری به بخش خصوصی دچار مشکلات متعددی شد و همین امر موجب تعطیلی و از کار بیکار شدن بیش از دو هزار کارگر آن شد.

در سال‌های اخیر پیگیری برای احیای این مجموعه صنعتی از سوی برخی از مسئولان لرستان در دستور کار قرار گرفت، یکی از روش‌هایی که برای احیا و فعالیت مجدد این مجموعه در دستور کار قرار گرفت، تبدیل‌شدن آن به منطقه ویژه اقتصادی بود، موضوعی که علی‌رغم وعده‌های مسئولان همچنان عملیاتی نشده است.

امروز معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه بازدید و بر لزوم تعیین تکلیف این مجموعه تأکید کرد.

سرمایه‌گذار اراده‌ای برای احیای مجموعه ندارد

بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: بر اساس اعلام کارشناسان با یک بازسازی و از طریق تعدادی دستگاه جدید، امکان تولید در این مجموعه وجود دارد تا به نقطه سربه‌سر برسد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس‌جمهوری و سفر دولت سیزدهم به لرستان مصوبه‌ای مبنی بر اینکه بانک‌هایی که طلب از این مجموعه دارند، با شرکت «آتیه دماوند» یک کنسرسیوم تشکیل و نسبت به تأمین منابع مالی آن اقدام کنند تا مجموعه احیا شود، گفت: از طرف دیگر، مجوزی از قبل باتوجه‌به مصوبات مجلس در قالب لایحه‌ای که دولت به مجلس داده بود، تصمیم بر این شد که این مجموعه در بین مناطق ویژه اقتصادی قرار گیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، ادامه داد: با حضور کارشناسان مجمع تشخیص مصلح نظام، این مجموعه به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی معرفی شد، استاندار وقت و معاونت اقتصادی ایشان بالغ بر ۵۰ جلسه دراین‌رابطه برگزار تا این مصوبه دولت عملیاتی شود.

جعفری، تصریح کرد: تأکید استاندار سابق نیز بر این بود که در صورت احیای این واحد، مجموعه را برای تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی معرفی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت آتیه دماوند ۸۷ درصد سهام این مجموعه را دارد؛ اما اراده‌ای از سوی این شرکت برای احیای مجموعه وجود نداشت، گفت: در این راستا استاندار سابق تأکید کردند که مجموعه به بخش خصوصی واگذار شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: در راستای واگذاری به بخش خصوصی هم این مجموعه چون تعطیل شده بود و هیچ مجمع‌عمومی سالانه‌ای هم برایش تشکیل نشده بود، فاقد صورت‌های مالی بود، گفت: به همین دلیل برای شرکت حسابرس ویژه انتخاب شد، تمامی دارایی‌ها و بدهی‌های شرکت احصا شد، در نهایت توسط کارشناسان رسمی دادگستری ارزش‌گذاری شد.

مجموعه باید به بخش خصوصی واگذار شود

جعفری، بیان داشت: مبلغ این مجموعه نیز دو هزار میلیارد تومان تعیین شد، دو مرحله مزایده نیز در نیمه دوم ۱۴۰۲ برگزار شد که سرمایه‌گذاران برای آن مراجعه نکردند، این در حالی است که اطلاع‌رسانی به هلدینگ‌های بزرگ، انجمن صنعت نساجی کشور و… صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ جلسه ستاد تسهیل را برگزار و یکی از بدهی‌های این مجموعه مبلغ ۵۳ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی بود که ۲۹ میلیارد تومان تخفیف گرفتند و قرار شد که ۲۴ میلیارد تومان دیگر را تسویه کنند، افزود: از این مبلغ هم دو قسط یک میلیاردتومانی مانده و در صورت پرداخت عملاً دیگر بدهی با تأمین اجتماعی نخواهد داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، تصریح کرد: در حوزه مالیات نیز ۱۴.۶ میلیارد تومان بدهی داشت که در ستاد تسهیل مصوب شد و ۱۰ میلیارد تومان آن بخشوده شد و چهار میلیارد ماند که از سوی شرکت آتیه دماوند تسویه شد.

جعفری، گفت: به آب منطقه‌ای هم ۹ میلیارد تومان بدهی داشت که بر اساس مصوبه ستاد تسهیل استان، هشت میلیارد تومان آن معاف و یک میلیارد تومان دیگر آن پرداخت شد، بدهی برق آن هم پرداخت شد.

وی با تأکید تاکید کرد: برخی از بانک‌ها هم از مجموعه طلب دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه الان این مجموعه در مرحله واگذاری مجدد است، گفت: شرایط واگذاری مجموعه تسهیل و به بخش خصوصی واگذار شود، الان دو بخش خصوصی متقاضی مجموعه هستند.

سرمایه‌گذار باید خودش را اثبات کند

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در واکنش به سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، اظهار داشت: برای اینکه سرمایه‌گذار اثبات کند می‌تواند بار سنگین منطقه ویژه اقتصادی را بردارد، اول خودش را ثابت کند و فعالیت خود را آغاز کند، سپس بارگذاری جدید را در این مجموعه انجام دهد.

وی گفت: روشن است که کسی با این شرایط مجموعه را خریداری نمی‌کند، علت آن هم ارزش‌گذاری دو هزار میلیاردتومانی برای مجموعه است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، افزود: نزدیک به ۹۰ درصد سهام این مجموعه از آن بانک صنعت و معدن است، اگر می‌دانستیم این موضوع را، مدیرعامل این بانک را امروز همراه خود می‌آوردیم، تا آن را تعیین تکلیف کنیم.

منصوری گفت: بااین‌وجود به نظرم مشکل مجموعه قابل‌حل است، سهام عمده این مجموعه مربوط به یک بانک است، این بانک، بانک دولت است و ملاحظات حاکمیتی را رعایت می‌کند و قابل‌حل و فصل است.

وی، افزود: با مدیرعامل این بانک در مسیر صحبت خواهم کرد که مشکل مجموعه را حل کنند.

صاحب کارخانه باید تعیین تکلیف کند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید، تأکید کرد: شرکت آتیه دماوند باید دررابطه‌با این مجموعه به‌عنوان سهام‌دار اصلی تصمیم خود را باید بگیرد.

وی ادامه داد: این شرکت باید اعلام کند که می‌خواهد این مجموعه را واگذار کند یا نه دلیل اینکه نمی‌تواند مجموعه را فعال و احیا کند را اثبات کند، اگر نمی‌تواند فعال کند ما باید دنبال بخش خصوصی برویم و راه‌های دیگر را طی کنیم.

استاندار لرستان، تأکید کرد: شرکتی که صاحب کارخانه است و باید تعیین تکلیف کند.

کد خبر 6099474

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین